Siirry pääsisältöön

TuunauskurssiLauantaina 13.4 klo 10-16 
Puuhaus-pajassa tuuntataan asusteita!

Aiheena kierrätyskelpoisten asusteiden, kuten kenkien, essujen, käsineiden, laukkujen tms. 
tuunaus uuteen käyttötarkoitukseen tai entistä ehommaksi.
Tee esim. vanhoista saappaista tai krokseista hauskat puutarhakalossit 
tai uudista vanha parhaat päivänsä nähnyt kassi tai laukku uuteen uskoon. 
Löydä käyttämätön, mutta käyttökelpoinen tuunattava asuste kotisi kätköistä
 ja tuo se mukanasi tuunauskurssille.
Ohjaajana Sirpa Takkinen.
Kurssimaksu 5 € 4H-jäseniltä, 10 € ei jäseniltä, 
sis. välineiden lisäksi perustarvikkeet kuten liimat, maalit, napit, nauhat ja helmet.
Tied. ja  lm. Paimion-Sauvon 4H-yhdistys / puh. 050 5269078
Voit tulla myös suoraan paikan päälle. Tervetuloa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sauvo AVOINNA 2013

Lisätietoja messuvieraille ja näytteilleasettajille Sauvo AVOINNA -messutapahtumasta tapahtuman virallisella Facebook-sivustolla www.facebook.com/SauvoAvoinna Puuhanaiset ja Sauvon kunta toivottaa kaikki Sauvolaiset ja lähikuntien asukkaat jälleen tervetulleiksi  viettämään mukavaa kesäpäivää koko perheen voimin! 

Joululahjat mielessä

Aiemmin täällä blogissa on kirjoiteltu kestotuotteista, kierrätystuotteista ja lähellä valmistamisesta. Samalla teemalla jatkan nyt, joululahjat mielessä. Monta vuotta on meillä perheen sisällä pyörinyt joulupukin säkissä tämä kankainen pussukka, kuka milloinkin siinä saa lahjan, ja aina se säästetään jatkokäyttöön. Hieno juttu, mielestäni. Ompelinkin tämä ajatus mielessä pussukoita, joita voisi käyttää vaikkapa joululahjan kääreenä, perinteisen paperin sijaan. Nappilaatikollekin tuli taas mukavasti käyttöä, sen tutkiskelu on aina ihanaa sekin!   Nipussa työpöydällä oli myös muutama leikkokukkien ympärillä ollut paperikääre - niistä ompelin lisäksi lahjapusseja. Taite reunassa ja ommel siinä tukevoittaa pussin reunat mukavasti. Taidanpa näitä tehdä muutaman ja viedä puodille lahjahankintojen tekijöille otettavaksi.   Olisiko näissä kangas- tai paperipussukoissa ideaa sinunkin paketointipuuhiisi? Puodilla on paljon kivaa pakettiin sujautettavaksi - perinteisen l

Meillä osataan monenlaista - haluatko tulla oppimaan?

Piristä syksyäsi käsityökurssilla. Nyt lokakuussa ja marraskuussa Puuhaus-puodilla kurssi-iltoina makrameeta ja himmelin tekoa. Onneksi on taituri porukassa joka lähtöön, myös näihin! Tarkista kurssikalenteri-sivu tästä blogista ja ilmoittaudu mukaan. Tarjolla makrameeta muutamassa muodossa ja näyttävä moderni himmeli kartonkipilleistä. Puuhaus-kurssilla on aina kiva tunnelma. Ja kahvia/teetä puuhan lomassa tarjolla tietysti!