lauantai 31. maaliskuuta 2012

Kädentaitoa ja antiikkia

Piipahdus Turun Kädentaidot-messuilla oli sittenkin antoisa. Paljon mielenkiintoisia tekijöitä lähialueilta. Messuilla komeili mm. Mynämäen Käsi- ja taideteollisen opiston opiskelijat omilla tuotoksillaan. Tekemisen meininki huokui heidän osastollaan - taottua, sulatettua, kudottua, ommeltua... ja olihan siellä yksi tuttu kasvokin - Puuhausin koruntekijä Katja.


 

Tavoiteena oli saada vähintään yksi pieni inspiraation kipinä ompelukoneen ääreen vietäväksi. Ja niitähän tarttui useita - erityisesti naapurisalissa samaan aikaan pidettäviltä Antiikki- ja keräilymessuilta. Saas nädä mitä uutta näistä vanhoista aarteista syntyy...

tiistai 27. maaliskuuta 2012

Koti juhlakuntoon -kurssi

To 10.5. klo 18 Koti juhlakuntoon - kurssi / Sauvon Puuhaus-paja

Ideoita juhlien suunnitteluun, koristeluun ja kattaukseen. Kurssin hinta 16 €, joka sisältää valitsemasi kukat ja luonnosta löytyvät lisukkeet, servettimalleja taitteluineen sekä ideoita oman kodin juhlakuntoon järjestämiseksi. Halutessasi voit kuvata itsellesi kattaus- ja koristelumalleja. Lisäksi makoisat kahvit, reseptin kera. 

Kurssin vetää Luomuksien Hilkka Malkki. Ilmoittautumiset Hilkalle 4.5. mennessä puh. 040 501 0162.

torstai 22. maaliskuuta 2012

Nostalgiaa

Menneet vuosikymmenet ja vuosisadat voi kohdata Turun puodin nostalgia-nurkassa; 1700-luvun salongin ja 50-luvun piirongin, seuranaan vanhat aarteet ja niistä tehdyt taulut sekä kierrätysmateriaaleista kootut mekot. Hyvin sulautuvat yhteen.

tiistai 20. maaliskuuta 2012

Porukalla Puuhausiin


Puuhaus-hetki
Mietitkö teemaa yhdistyksen illanviettoon, työpaikan virkistyspäivään tai ystäväporukan ajanvietteeksi? Kerää porukka, ota meihin yhteyttä ja tule puuhamaan Puuhausin tiloihin yhdessä iloisessa hengessä. Järjestämme sopimuksesta lyhyitä tai pidempiä ohjattuja käsityötuokioita eri aiheista, yhdistettynä iloiseen kahvitteluun ja hauskaan jutusteluun. Puuhailun hinta sovitaan tapauskohtaisesti sen aiheen mukaan, kahvi ja kastettava sisältyy aina sopimukseen. Puuhaus-hetken hinta alk. 25€


Kokoontuminen rennolla meiningillä
Kuulutko porukkaan, jonka pitää aika-ajoin istua alas kokouksen merkeissä? Mikäli kaipaatte vaihtelua kokousrutiineihin, pitäkää kokous vaihteeksi Sauvon Puuhaus-pajalla ja olohuoneessa. Tilavuokra 25€ sis. kahvit, tuotte vain mukananne syötävän. Kokouksen yhteydessä Puuhausin puoti palvelee. Tilaan mahtuu n. kymmenen henkeä.


Ryhmäretki Puuhausiin, silloin kun teille sopii
Otamme mielellämme vastaan ryhmiä Sauvon Puuhausiin myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Voitte tutustua tarjontaamme ja nauttia idearikkaista käsitöistä kaikessa rauhassa yhteistuumin. Istua kotoisasti olohuoneessa ja puhella mukavia hyvässä seurassa. Vierailu Puuhausissa ilman kahvihetkeä, on kuin kevätpäivä ilman aurinkoa. Siksi olemmekin päättäneet, että ryhmävierailuun kuuluu aina kahvi tai tee. Kahvin ja kastettavan (suolainen tai makea) hinta on 3,5€ / henkilö aina 30 henkilöön asti, sitä suuremmat ryhmät kahvitamme 3€/ henkilö.

Ota yhteyttä emäntäväkeen!