maanantai 29. marraskuuta 2010

Kiitos!

Puuhanaiset päätti, että porukalla lähdetään Tampereen Kädentaidot -messuille. Sitten ne päätti, että miksei kerätä bussilastillinen naisia mukaan matkaan. Lopputuloksena olikin 50 naista bussissa, mukava päivä, antoisat messut, jossa mikään aika ei olisi riittänyt kaiken läpikäymiseen, sekä toivomuksia siitä, että tästä tehdään tapa.

Kiitokset kaikille siis matkaseurasta, ensi vuonna uudelleen!

Lopuksi vielä muutama tunnelmakuva (heiluvasta) bussista, ja siitä mitä siellä tehtiin...käsitöitä tietenkin!lauantai 27. marraskuuta 2010

Televisiossa

Huomio huomio! Telkut auki. Opi ja harrasta - ohjelma Turku TV.ssä tänä viikonloppuna; aiheena kuinka Roina jalostuu aarteeksi Sirpan käsissä. Ja vähän Puuhausistakin asiaa siinä sivussa. Mikäli haluat oppia väkkertämään Puuhaus-korun, katso ohjelma tänään lauantaina klo 21.15 tai huomenna sunnuntaina 17.15.

torstai 18. marraskuuta 2010

Messukuulumisia

Osaavan Nainen -messut on takana. Kiitokset messujen toteutuksesta ja Puuhausin kaikesta saamasta huomiosta kuuluu teille Mirja ja Sirpa sekä Sisustus- ja Lahjatavaraliike Stuganille että Nostalgisille Hauskoille Tauluille.


 

Osastollemme muodostui kodikas tunnelma; Puuhaus pienoiskoossa.
 
Osastomme pysäytti ja nosti myös tunteita pintaan niin messuvieraissa kuin emäntäväessäkin...Keskustelujen lomassa syntyi Sirpan käsissä lisää ihania huovutettuja eläinaiheisia kasseja. Puuhanaisen käsillä tekeminen ei katso aikaa ei paikkaa...
Yhteistyökumppanimme Rantolan Puodin osastolla riitti myös ihasteltavaa ja tarvikkeita puuhasteluun.
 Kiitos kaikille messuvieraille! 
Tervetuloa käymään Sauvossa!