torstai 23. syyskuuta 2010

Tehdään käsitöitä!

 Syksy on käsillä ja joulunalusaika tulollaan. On käsityön aika.
Meillä Puuhaussissa käperrytään puuhailemaan pajaan helmikoruja, sekä muistellaan miten se sukan kantapää nyt tehtiinkään. Mitä lähemmäs joulua tullaan, aletaan miettimään tulevaa joulukuusta, mitä jos tehtäisiinkin itse sinne koristeet luonnon materiaaleista. Niitä voi tehdä neulahuovutustekniikalla. Joulukortitkin voi tänä vuonna tehdä itse. Kaikenlaiset jouluiset askartelutkin kuuluvat asiaan. Joulupakettiin voi kääriä esimerkiksi itse tehdyn saippuan.
Puuhausin kurssikalenteri on näistä tehty. 
Käsityöntäyteistä syksyä kaikille!lauantai 4. syyskuuta 2010

Nostalgiset Hauskat Taulut


Menneen ajan tunnelmia nykypäivään viestittävät taulut ovat olleet osa Puuhausia jo sen avajaisista asti. Taulut voivat päätyä kotiisi tai lahjaksi. Sellaisen voit myös saada tilaustyönä, mikäli piironkisi laatikosta löytyy aarteita, jotka haluat saada näkyville. Takkisen Sirpa sommittelee ja taiteilee niistä kauniin kokonaisuuden.

Nyt on aika suoda tauluille hieman palstatilaa täällä blogissa, vaikkakin luonnossa tulevat enemmän oikeuksiinsa. Ja niin hauskoja ja nostalgisia ovat, että kannattaa tulla ihan paikan päälle katsomaan. Tässä siis otteita näyttelystä.


Pokasaha  -  Kalamies
Rillit  -  Matti
Hornimans  -  Runsas
Ihan issekseen
Kaulus  -  Yksi pesä  -  Missä haarukka?
Kreikan liina  -  Riston lusikat  -  Toka
Mamman  -  Helemet
Marianne  -  Damasti
Äitsykkä
Ristiin rastiin  -  Kakun kaverit
Ja sokerina pohjalla - Häät
Tervetuloa fiilistelemään!
Mukavan syksyistä viikonloppua toivottaa
Puuhanaiset